Møde onsdag den 16. august…

Til mødet skal vi dels planlægge mødeaktiviteterne i efteråret 2017 og foråret 2018, dels snakke om et passe-samme-plante-projekt. Har du et ønske/en idé til en aktivitet; det kan være pasning af en bestemt orkidé art, behandling af utøj, ompotning, montering, en udflugt o.a., så kom og smid dit forslag på bordet…

Du må meget gerne tage en praleplante med. En praleplante er en orkidé som du selv har fået i blomst. Husk også 20,- kroner til kaffe og kage…

Vi mødes i konferencelokalet i Haraldslund Vand- og Kulturhus, Kastetvej 83 (Vestbyen), 9000 Aalborg. Konferencelokalet ligger ved indgangen ved parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Stadion.

Er du endnu ikke medlem af Nordjysk Orkidé Klub så er du velkommen til at deltage i et par møder inden du melder dig ind. Så kom og vær med og lad os få nogle hyggelige stunder sammen om de skønne orkidéer, vi holder så meget af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *