Forår/sommer program

Forår/sommer program for Nordjysk Orkidé Klub – NOK

16. maj 2018:

ÆNDRING: Foredraget med Per, der skulle fortælle om haveorkideer er desværre aflyst. I stedet for snakker vi om, hvordan vi kan føre journaler over vore orkidéer og om at opformere orkidéer fra 1 til 100.

27. maj 2018:

DOK afholder generalforsamling og udstilling i Rødekro. NOK vil gerne give jer mulighed for at deltage, og arrangerer derfor samkørsel. Tilmelding skal ske senest den 16. maj 2018 til Carsten Sørensen, tlf. 5394 4150 , mail caki@live.dk eller Søren Korsbæk tlf. 2635 4039, mail: korsbaek@live.dk

2.– 3. juni 2018:

Bangsbo Blomsterfestival. NOK sælger haveorkideer på en stand. NB: har du nogle orkideer, du gerne vil sælge, så kontakt Carsten Sørensen, tlf. 5394 4150 – mail caki@live.dk

16. juni 2018:

Lørdag d. 16.juni skal vi ud i naturen og se på frilandsorkidéer. Den nye destination for udflugten (i forhold til tidligere udmelding) er Halkær og Vokslev kridtgrav.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Menu, på toppen af Skalborg Bakke kl. 10.00, hvor vi kan fylde bilerne og følges ad til Halkær og videre.

Medbring selv madpakke og drikkevarer/kaffe/the.

 

20. juni 2018:

Turen den 16. juni tæller som møde, derfor mødes vi ikke den 20. juni, men holder sommerferie.

Juli – august: NOK holder sommerferie.

Husk praleplanter til hvert møde. Har du en blomstrende orkidé (som du selv har fået i blomst) så tag den med til et møde, så vi alle kan nyde den…

Som udgangspunkt holder vi møder den 3. onsdag i måneden… cirka… Så medmindre andet meldes ud i Facebook gruppen, på hjemmesiden www.nordjyskorchideklub.dk samt pr. mail, så mødes vi på nedenstående datoer, kl. 19 – 21.30 i konferencelokalet i Haraldslund Vand- og Kulturhus, Kastetvej 83, 9000 Aalborg. Konferencelokalet ligger ved indgangen ved parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Stadion.

Er du endnu ikke medlem af Nordjysk Orkidé Klub så er du velkommen til at deltage i et par møder inden du melder dig ind.

Ønsker du at blive opdateret om NOKs aktiviteter pr. email, så send en mail, med dit for- og efternavn, til orkideklub.nordjylland@gmail.com så kommer du på vores mailingsliste.

Vi ses i Nordjysk Orkidé Klub…

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *