Generalforsamling og plantebytte mandag 15. juni

Nu hvor der så småt åbnes op for verden igen, kan vi endelig holde generalforsamling.  Vi har besluttet at slå GF og sommerafslutning sammen. Efter GF holder vi plantebyttedag, så har du planter du gerne vil bytte til andet, så er her muligheden.

Arrangementet afholdes mandag 15. Juni kl 19 til 22 og vi er så heldige at Susanne Winkel har tilbudt at ligge hus og have til denne gang. Adressen er: Susanne Winkel Kristensen, Svoldrupvej 80 9640 Farsø. I kan køre ned langs laden og parkere hvis der er for lidt plads i gården.

Tilmelding senest lørdag den 13. juni af hensyn til kaffe og kage. Der kan arrangeres samkørsel, bare lad os vide om du er interesseret. OBS. anbefalede regler for samvær under Corona skal overholdes.

Mht. GF mangler vi en ny formand, og en suppleant

Dette indlæg blev udgivet i Medlemsmøde. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.